Baby Proof Ya Cat

For vordende mødre, der også er lykkelige ejere af en kat, kan tiden op til din nye babys ankomst være en særdeles stressende tid. Katte er typisk ikke kendt for at være søde eller venlige overfor babyer. Men med den rette forberedelse kan din kat og baby komme overens, sikkert og problemfrit. I denne artikel undersøger vi de tre vigtigste måder, hvorpå du kan babysikre områder af dit hus, som katten ellers har gjort krav på.

Trin 1: Kattebakken

Alt efter dens nuværende placering, kan det være nødvendigt at flytte din kats kattebakke. Der er en lille risiko for, at din kat kan bære og overføre sygdommen toksoplasmose, så husk altid at bruge handsker ved håndtering eller rengøring kattebakken. Sørg for at du flytter bakken til et sted, der altid vil være udenfor dit barns rækkevidde. Rengør omgivelserne med vores produkter, der fjerner skadelige bakterier.

Trin 2: Forbered Din Kat På Forandringen

Det er ikke ualmindeligt, at katte bliver nervøse og utilpas af store, pludselige ændringer, hvorfor der en rigtig måde og en forkert måde at lave ændringer i dit hjem på, mens du forbereder ankomsten af din baby. Hvis det rum dit barn skal bo i er der, hvor din kat tilbringer det meste af sin tid, er det vigtigt gradvist at overtage rummet i stedet for bare at flytte babyen ind. Hvis du handler for hurtigt, risikerer du at stresse og ophidse din kat.

Trin 3: Sørg For At Din Kat Føler Sig Hjemme

Når du har lavet ændringer i bestemte områder af dit hjem, så leg med din kat i området. På denne måde vil din kat begynde at associere positive følelser med det ændrede miljø. Den vil også se områderne som et sted med hygge og komfort fremfor et sted med stress og utryghed, hvilket er vitalt for din babys velbefindende.