Det spirende venskab mellem din baby og dit kæledyr ligger ofte et sted mellem sjovt og hjertevarmende. Du kan være sikker på at der vil være uoverensstemmelser, du skal mægle mellem – og en masse rod du skal rydde op efter i årernes løb. Men intet af dette betyder noget, så længe du bare holder forholdet rent der, hvor det tæller. De fleste slags rod er en del af hverdagen, men der er dog nogle scenarier, du bør holde øje med for at sikre dit barns sikkerhed og sundhed.

Dyrets spiseområde

Det første du bør være bevidst om er at holde dit kæledyrs spiseområde rent. Lad os se det i øjnene, vores kæledyr griser ofte mere end vores lille bestiknægter af en ulveunge. Særligt kæledyr som spiser tørfoder er tilbøjelige til at knuse deres foder ved siden af madskålen, og dermed sprede bakteriefyldte krummer ud over hele gulvet. De kan bare ikke lade være. Da dit barn enten allerede er, eller snart vil være, på farten (og tæt på jorden!), indebærer denne kæledyrsuvane at du regelmæssigt fejer og rengør området. Til hårde overflader kan du bruge Dettols Power & Pure Spray for at slippe af med potentielt skadelige bakterier i området.

Kæledyrets beskidte legetøj

En anden potentielt farlig situation er, hvis din baby får fat i dit kæledyrs beskidte legetøj. Dit kæledyr stikker sandsynligvis sin næse mange steder hen, du helst så det lade være med, så det er helt sikkert at du ikke ønsker, at dit barn skal lege med deres beskidte legetøj.

Til hårdt plastik- eller gummilegetøj kan du bruge vores Dettol Wipes til at bekæmpe bakterier og sikre, at de ikke skader dit barn. Tør det beskidte legetøj med servietten, skyl det grundigt med vand og lad det derefter tørre helt, inden du leger apport med din hund. Med stoflegetøj bliver du nød til at vaske dem i hånden eller maskinen for at dræbe bakterier.

Ved at holde hjemmet rent for din baby og dit kæledyr, vil du være med til at skabe et sundt og glædeligt fundament for deres forhold. Implementer disse rengøringstips, ikke bare for at beskytte dit barn, men også for at dit kæledyr og dit barn kan begynde et varigt venskab.