How To Introduce Dog To Baby

For de fleste af os, er vores kæledyr som børn for os. Vi har haft dem siden, de var hvalpe og indtil nu har de fået vores udelte opmærksomhed og kærlighed. Men nu kommer der snart et lille nyt medlem af familien. Kan det gøre vores kæledyr jaloux? Ja. Men behøver det nødvendigvis være sådan? Overhovedet ikke.

Når det kommer til at introducere din hund til den nye baby, handler det mest af alt om at skabe en positiv forbindelse. Det betyder at din hund begynder at forbinde en positiv oplevelse med din babys tilstedeværelse. Ved at følge disse gode råd kan du hjælpe med at sikre en behagelig introduktion mellem hund og baby.

  1. Sørg for at din hund og baby mødes i et gensidigt, roligt øjeblik. Der er ingen grund til at presse nogle af parterne til at mødes.
  2. Lad det første møde være kort. Giv din hund lov til at snuse til dens nye bedste ven, afbryd den herefter og giv den en belønning for at opføre sig pænt overfor babyen.
  3. Undgå at din hund slikker på din baby. Selvom den gerne vil vise sin begejstring, er det en nem måde at få spredt skadelige bakterier. Det er særligt vigtigt at være opmærksom på dit barns immunforsvar mens det vokser, hvor det er mere påvirkeligt overfor sygdomme.
  4. Vask dine hænder grundigt med sæbe efter du har rørt ved din hund og før du rører ved din baby. Et fornuftigt sæbevalg kunne være Dettol No touch Automatisk Sæbedispenser, som vil reducere bakterierne.

Følg disse gode råd for at sikre et godt (og så sikkert og sundt som muligt) venskab mellem din hund og din baby.