Cleaning Preparing For The New Baby Pet Hair Removal

Det kan være temmelig overvældende at tænke på alle de ting, der skal krydses af før din families nyeste medlem ankommer. Når det kommer til at forberede huset hos dem, der også ejer et kæledyr, er der et par ekstra opgaver på tjeklisten.

Fordi barnet kan tage meget af den tid du ellers ville bruge på at gøre rent det første stykke tid, er det særligt vigtigt at have gjort hovedrent, før barnet ankommer, mens du stadig har energien og overskuddet til at gøre det. For mange kæledyrsejere kan det at fjerne deres hunds fældede hår udgøre en særlig kedelig opgave, men med de rigtige rengøringsmidler kan hårfjerningen være en simpel opgave og efterlade dig med masser af tid til andre gøremål. For at hjælpe med dette vil vi præsentere et vigtigt rengøringsmiddel til at befri dit hjem for dyrehår, så din babys nye hjem vil stråle.

For at fjerne allergener på hårde, ikke-porøse overflader kan du bruge Dettol Wipes. Alle kæledyrsejere ved, hvordan kæledyrets pels kan drive rundt og dukke op alle steder i huset. Brug vores dobbeltvirkende wipes til at rengøre disse områder, og få slået 99,9 % af bakterierne ihjel, både for nemt at sikre at dit hjem er rent, og for at det vil være nemt for din baby at trække vejret.