How to Change a Diaper

Bleskiftning kan være ret udfordrende, især når du er på farten. Derfor er det vigtigt altid at være forberedt. Selvom forældre hurtigt kan blive gode til at pakke deres betroede bletasker, glemmer de oftest en vigtig ting, der sikrer deres babys sikkerhed og velvære såvel som deres egen: noget desinficerende. Vi har et par tips til bleskiftningen, der hjælper dig med at holde områderne til bleskiftning rene og sunde for din baby:

  • Klargør området: Når du skifter bleer derhjemme, kan du som regel huske sidste gang, du rengjorde områder, hvor du skifter bleer (forhåbentlig lige efter du var færdig med det). Når du er på farten, er den eneste måde dog at sikre, at det sted du skal skifte bleer ved at rent, ved at ordne det selv, så det med sikkerhed er hygiejnisk for dit barn. Det er her Dettol Wipes kommer ind i billedet. Hav altid servietterne med dig, og tør området godt og grundigt af, før du sætter nogle af dine ting ned.
  • Nu er det tid til bleskiftningen. Når du er færdig, bør du vise dine medforældre lidt respekt: Rengør området for dem, ligesom du ville have gjort derhjemme. Alle fortjener en glad og sund baby!
  • Tør alt af, som du har rørt ved, fx beholdere til udslætscreme.
  • Vask dine hænder, når du er færdig! Selvom du har brugt desinficerende produkter, har du stadig været i nærheden af nogle væmmelige ting efterfølgende. Undgå at smitte dit barn med dine bakterier ved at vaske dine hænder, når du er færdig med det hele.

Brug vores tips for at komme sikkert igennem bleskiftningen, og hav i tankerne, at det heldigvis ikke varer for evigt!