Cleaning 12 Cleaning Tips For Busy Moms

Ankomsten af en ny baby er en interessant tid, så du kan regne med at der står en masse gæster i kø, for at møde den nye baby. Det kan virke en smule skræmmende, da du også skal prøve at tilpasse dig til livet som en mor, men der er nogle ting, som du kan gøre, for at tage lidt af presset væk fra at have gæster i huset. Her er nogle tips, som du kan overveje:

 

Hav et lager med de væsentligste ting
Det er nemmere sagt end gjort, men god organisering er nøglen til at have styr på det hele, så sørg for at have alle de væsentligste ting, som du behøver hvis du får gæster. Småkager er et godt valg, da de holder i lang tid, så køb et par pakker og prøv at lade vær med at spise dem selv! Dettol Desinficerende vådservietter er et andet must for nye mødre; Når vårservietterne bliver brugt direkte, dræber de 99,9% af bakterierne. Hav nogle pakker spredt rundt i huset, til at desinficere overflader, tørre spild op og til en hurtig rengøring inden gæsterne kommer. Få det meste ud af din tid, ved at bestille det væsentligste online.

Hold det simpelt
Har du ikke tid til at rengøre hele huset? Vi bebrejder dig ikke. Huspligter kan hurtigt blive glemt, når du har travlt med at fokusere på at være ny mor. I stedet for at bekymre dig omkring disse pligter, kan du overveje at have gæsterne i ét rum eller fokusere på et par hurtige og nemme måder at få dit hus klar til gæster. Støvsug i stuen, og tør hurtigt alle hårde overflader og badeværelsesvasken med en disponibel desinficerende vådserviet og bliv klar til at få gæster på ingen tid.

Få badeværelset skinnende rent
At gøre badeværelset klar til gæster, kræver en smule mere opmærksomhed, især hvis du har overnattende gæster. Ved at vælge de rette rengøringsmidler, kan det gøre opgaven lidt lettere.
Brug desinficerende vådservietter til at rengøre dit badeværelse og dræb bakterierne samtidig. Dettol Power & Pure Universal Cleaning Wipes kan bruge til at tørre vasken af, vandhanen, fliserne og gulvet – bare smid vådservietterne i skraldespanden efter brug.

Personlig Hygiejne Bed dine gæster om at vaske deres hænder, når de kommer ind i huset. Nyfødte er meget mere udsatte for sygdomme, da deres immunforsvar ikke er modnet endnu, så bed venner der er syge om at udsætte deres besøg, indtil de er blevet rasker. Hav en god håndsæbe, såsom Dettol No-Touch Automatisk Sæbedispenser, som, når det bliver påført direkte dræber det 99,9% bakterier, og vær ikke flow over at spørge dine gæster om de vil vaske deres hænder – Du prøver kun at holde din baby rask og glad. Du er ikke den første mor, der gør det.

Forhåbentlig, vil disse tips gøre forberedelserne til at få gæster nemme og mere stressfrie. Husk, besøg skal være sjove, så fokuser på kun at rengøre de væsentligste områder i dit hus effektivt, pres ikke dig selv og nyd tiden hvor du introducerer din nye baby for familie og venner.