Baby Care (1)


Når du bliver mor, så ender ”mig-tid” nemt nederst på din to-do liste. Du arbejder, kigger efter din baby, laver mad, handler og holder huset pænt og tiden til dig er der pludselig ikke meget af. Det er vigtigt at huske at det er at være mor er et fuldtidsjob, og ligesom et hvert andet job, er det vigtigt at tage en pause og lade batterierne op. Da dit hus ikke rengør sig selv, er der her nogle rengøringstips, som vil hjælpe dig med at få styr på rengøringen og også få noget ”mig-tid” i hverdagen.


Hav en pakke desinficerende vådservietter i hvert rum.

Gem en pakke desinficerende vådservietter i hver rum for praktisk rengøring og touch-ups gennem ugen, Når du har 5 minutter tilovers, kan du tørre køkkenbordene, køkkenskabe, vindueskarme og hylder. Hav en pakke Dettol Power & Pure Universal Cleaning Wipes ved hånden og sørg for at tørre spildte ting op, før de tørrer og bliver sværere at rengøre.

Vælg de rigtige rengøringsprodukter
Ved at vælge de rige rengøringsprodukter, kan det gøre en stor forskel for dine rengøringsrutiner. Multifunktionelle rengøringsprodukter kan gøre rengøringen nemmere og spare dig tid ved at lede efter forskellige produkter. Når Dettol Power & Pure Universal Cleaner Spray anvendes direkte, dræber det 99,9% af bakterier, og kan bruges i hele huset til at rengøre køkkenborde, håndvaske og stole. For hurtigt at desinficere overflader i dit hus, vil Dettol Power & Pure Universal Cleaner Spray eliminere bakterier på både hårde og bløde overflader. Bare spray som anvist.

Minimer rod
Minimering af rod i hjemmet, er et essentielt rengøringstips, som gør rengøringen mere effektiv. Hold overflader og bordplader, så opryddet som muligt, så du ikke skal spilde tid ved at rykke ting frem og tilbage. På den måde kan du hurtigt tørre overflader ned med disponible rengøringsvådservietter eller desinficerende rengøringsmiddel. Gør det til en god vane at lægge ting på plads, så snart du er færdig med dem, og kast legetøj fra gulvet ned i en kurv, for også at gøre støvsugning og gulvmobning nemmere og hurtigere.

Rengør oppefra og ned
Det er en god ide at rengøre hvert rum oppefra og ned, især på badeværelset og i køkkenet. På den måde ryger støv og snavs ned på gulvet, når du gør rent og kan derefter fejes sammen. Gem også rengøring af vasken til sidst, hvis du får behov for at vaske hænder. Logisk tænkning af den rækkefølge du gør rent i, vil øge hastigheden, så du har mere tid til dig selv.

Del de huslige pligter
Uddel og angiv roller, så alle kan hjælpe til med de huslige pligter. Man siger at ”Mange hænder gør arbejdet let” så lad ikke byrden fra rengøring veje kun på dig. Ved at have din partner eller børn involveret, vil det medvirke at rengøringen bliver klaret meget hurtigere. Du kan uddele lettere opgave for børnene, såsom at samle legetøj op, de ældre børn kan støve af og tørre bordet af efter aftensmad med en desinficerende vådserviet.