Cleaning Preparing For Baby By Cleaning Up After Your Dog

Hvis du er ved at bygge rede før en lille ny baby ankommer, har din hund sikkert mere end én gang sat sig ned for at se dig flyve rundt i huset, mens den tænkte, ”hvad er det dog der sker her?” Det kan være en hektisk tid, og din hund har sikkert bemærket at noget er i gære.

Når moderinstinktet aktiveres, vil du altid være på udkig efter opgaver som skal løses, før babyen kommer, hvilket måske er ganske snart. Hvis du samtidig har en hund at holde styr på, kan den øgede energi bruges på at gøre dit hjem sikkert, rent og klart til babyens ankomst. De to vigtigste områder at fokusere på, når du har hund, er hunde-uheld og hundens legetøj.

Gør Rent Efter Uheld

Træn din hund godt og vær sikker på, at han forretter sin nødtørft på rette sted, som i modsat fald kan betyde indførelsen af et væld af farlige bakterier i dit hjem. Hvis din hund har lejlighedsvise uheld og tilsviner overflader i dit hjem, så brug Dettol Power & Pure Spray. Vores desinficerende spray dræber 99,9 % af bakterierne, så du kan være sikker på, at det hjælper med at beskytte din baby.

Rengør Hundelegetøj

Når din baby ankommer, vil det ikke vare længe før hun bevæger sig rundt i hele huset sammen med din hund. Indtil hun med sikkerhed ved, at hundens legetøj ikke også er hendes, bør du holde dem rene med Dettols produkter for at skabe et sundere miljø for dit barn. Spray ofte hundens legetøj med bakteriedræber, skyl dem derefter med vand før du giver dem tilbage til din hund.

Følg disse tips til at sikre at din hund ikke er en potentiel fare for dit hjems nyeste og vigtigste medlem. Med den rette træning og en tilpasningsperiode, vil din følgesvend fortsætte med at være menneskets bedste ven, også når din baby er ankommet.