Pleje af nyfødt

32 NEWBORN CARE 740X400

Råd og tips til når du tager din nyfødte baby med hjem

Intet er mere spændende end at tage din nyfødte med hjem. Det er et øjeblik, du vil sætte pris på for altid. Det kan dog også være en udfordrende tid, særligt hvis du ikke er vant til babypleje.

Du har meget at tænke over, og beskyttelse af din nyfødte baby mod sygdom og infektioner vil blive vigtigere end nogensinde før. Derfor er vi her til at hjælpe. Læs vores enkle tips til babypleje og hygiejne, lige fra bleskift til bad og amning, for at hjælpe med at give din baby en sund start på livet.

321 Bringing Baby Home

Når du kommer hjem med din baby

Din baby er helt ny, og dens immunsystem er ikke fuldt udviklet. Indtil de har fået deres vaccinationer, har de brug for al den hjælp, de kan få, til at bekæmpe sygdomme. Disse enkle hygiejnetips vil hjælpe dig med at give dem den sunde start, de har brug for.

322 Nappy Changing

Bleskift

For at hjælpe med at forhindre bleudslæt og stoppe spredningen af bakterier under bleskifte, er god hygiejne afgørende. Men hvilke bleer skal du bruge? Og hvilke sundhedsrisici skal du være opmærksom på?

323 BATHING 200X200

Badning af din baby

Uanset om du bader din baby med svamp, badekar eller en spand, er badetid vigtigt for din lille guldklumps sundhed og hygiejne.

324 BREAST AND BOTTLE FEEDING 200X200

Amning og sutteflaske til din baby

Få tips til amning og sutteflasker, og lær hvordan god håndhygiejne med Dettol kan hjælpe med at dræbe bakterier, for at holde dig og din baby raske.

325 Commom Baby Conditions

Alt om de almindelige spædbarnssygdomme

Børnesygdomme er altid bekymrende, men særligt for babyer. Her er vores guide til nogle almindelige sygdomme, og hvordan man behandler dem.

family-how-to-change-a-diaper-50.jpg

Tips til bleskiftning: Vær ren på farten

Bleskiftning kan være ret udfordrende, især når du er på farten. Derfor er det vigtigt altid at være forberedt. Selvom forældre hurtigt kan blive gode til at pakke deres betroede bletasker, glemmer...

how-to-introduce-dog-to-baby-50.jpg

Gør klar til babyen: Gør rent efter hunden

Hvis du er ved at bygge rede før en lille ny baby ankommer, har din hund sikkert mere end én gang sat sig ned for at se dig flyve rundt i huset, mens den tænkte, ”hvad er det dog der sker her?” Det...

Tvätta händer

Hurtige rengøringstips til nye mødre

Baby Care (1)

Tvätta händer

Sådan bliver nye mødre klar til gæster

Cleaning 12 Cleaning Tips For Busy Moms

Øverst på siden