342 HYGIENE ON THE GO 740X400

Det at tage på tur sammen som familie for at opleve og udforske, kan skabe mange værdsatte minder for livet, men når I er væk hjemmefra kan det være udfordrende at holde bakterier for døren. Der er ikke altid nogen steder at vaske hænder, og nogle offentlige områder kan være bakterie-hotspots, men heldigvis har vi nogle tips, så det eneste du skal bekymre dig om, er hvilken sjov aktivitet I skal prøve sammen som familie.

Tips til hygiejniske dage ude

Hold jer rene

Du har måske ikke nem adgang til et toilet eller rindende vand, så tag noget Dettol Desinficerende Håndgel og Power & Pure Wipes wipes med dig, så I kan gøre hurtigt rent før og efter frokost.

Bakterier kan nemt overføres mellem hænder og ofte berørte overflader på offentlig transport. Med hundreder af personer, der rører ved dørhåndtag, gelændere, sæder og bagagehylder hver dag, vil desinficerende håndgel og vådservietter hjælpe med at holde de uønskede bakterier væk.

Fødevaresikkerhed

Når vejret er varmt og solrigt, er det rart at spise udenfor. Men det er vigtigt at sørge for at bakterier som E.coli, Campylobacter og Salmonella ikke tager med til festen. Når disse bakterier spredes, kan de forårsage madforgiftning, maveproblemer og diarre.

Hvis I holder grillfest eller picnic, så sørg for at adskille de rå madvarer fra de tilberedte og spiseklare madvarer, og prøv ikke at lade det ligge i solen for længe.

Når I deler mad, så sørg for at der ikke er nogen snavsede fingre, der kommer ned i skålen, for de vil hurtigt sprede bakterier til alle andre.

Førstehjælp

Vær forberedt på et fald engang imellem, og de sår og skrammer, der kan opstå når man er ude. Tag plaster med. Rengør skrammer med rent vand inden du kommer plaster på.

Dyr og bondegårdsbesøg

Bondegårde med dyr kan være sjove for hele familien, men det er vigtigt at huske, at kontakt med dyr kan medføre en infektionsrisiko. Lad ikke dyr slikke dit eller dit barns ansigt, og sørg for at de heller ikke kysser nogen dyr, uanset hvor søde de er. Sørg for at alle vasker deres hænder grundigt med sæbe og rent vand efter at have rørt ved dyr eller været omkring dem, særligt inden de spiser. Hvis der ikke er adgang til rindende vand, så brug Dettol Desinficerende Håndgel.