8 4 Reasons

Travle forældre ved alt om den ekstra stress, det indebærer at holde deres børn så rene som muligt – som i: de er ikke dækket af skidt, mudder og hvem ved hvad. Forældre, der er nye indenfor skolerutinen, har måske sendt de små afsted til deres første skoledag med en flot trøje eller kjole (du har måske snøftet lidt, da du tog ”første skoledag”-billeder), hvorefter de blot vender hjem igen sidst på dagen med pletter på knæene, tusch udover deres hænder samt uglet og skørt hår. Beskidte børn kan medføre et beskidt hus og bil – men det behøver de ikke. Selvom dine børn nemt kan bringe skidt, snavs og bakterier med ind i bilen og alle andre steder i befinder jer, kan du stole på, at Dettol samt disse tips hjælper med at rengøre og desinficere det snavs og bakterier, som de har efterladt.

Skolen er til for, at man skal lære noget, og nogen gange lærer man ved at blive lidt beskidt. Børn har brug for at kravle nede på jorden og undersøge deres omgivelser eller fokusere på få deres idéer ned på papir fremfor at holde tuschen fra trøjen. Hvis dit barn kommer hjem fra skole og siger: ”Jeg ved det ikke”, når du spørger: ”Hvor kommer den plet fra?”, kan vi hjælpe med at opklare mysteriet bag om beskidte børn.

  • Gymnastiktime: Dine skole har sikkert både gymnastiktimer indendørs og udendørs, og du ved nok ikke, hvad der skal ske de forskellige dage. Der er mange muligheder som græspletter, støv fra løbebanen, mudder og en lang række bakterier og virusser. Her er et tip: Overvej at have nogle Dettol Power & Pure Wipes i bilen, så du kan fjerne al det skidt, som dine børn har slæbt med ind i bilen. Tør dit instrumentbræt grundigt af samt andre hårde overflader, som dine børn har hjort beskidt for at slippe af med bakterier og rod.
  • Billedkunst: Dine børn kommer højst sandsynligt til at rode med maling, ler, farveblyanter, tuscher, lim og tapetklister alle de dage, der inkluderer håndværksfag. Du skal ikke bekymre dig om dette rod – lærerne anvender oftest materialer, der kan vaskes af, fordi de ved, hvor beskidte børn kan blive. Smid tøjet i vaskemaskinen og hæng stolt det limindsmurte mesterværk på køleskabet. Hvis malingen eller limen har dækket siden af rygsækken  og spredt sig ud i dit hjem, kan du bruge Dettol Power & Pure Wipes til at få de værste rester af alt, det de har rørt.
  • Den korte gåtur hjem fra busstoppestedet: Nej, virkelig. Børn kan altid blive beskidte alle steder. Ballade med vennerne eller et stop for at lege med naboens mudrede hund kan alt sammen forekomme før de står ved hoveddøren. Regnvejrsdage er lig med vandpytter, der kalder på dine børn. Hav en Dettol Power & Pure Spray til rengøring klar ved døren eller ved de steder, hvor dine børn plejer at smide deres beskidte ting. Brug den til at slippe af med de bakterier, som spredes hurtigt, når de kommer hjem.

Med Dettols hjælp vil du være i stand til at tackle skidt og bakterier, før de spredes til andre dele af huset og nyd derefter din travle aften, der står på madlavning, lektier og lidt afslapning samt lidt tid til dig selv, efter de små er lagt i seng!