Cleaning How To Clean A Baby Car Seat

Enkle trin til at holde sig rask under influenzasæsonen kan gøre en stor forskel. Ifølge CDC, kan influenza sprede sig fra en person til personer halvanden meter væk. Desuden er influenza meget smitsomt. En rask voksen person kan typisk smitte andre en hel dag, før symptomerne starter og op til 7 dage efter, man er blevet syg. Læs videre og lær fem tips til at holde sig rask.

  • Få en influenzavaccination

Det kan være meget lettere at holde sig rask under en influenzasæson ved hjælp af influenzavaccine. Trods de mange typer influenzavirus, kan influenzavaccine beskytte mod de 3-4 mest almindelige influenzavirusser.

  • Vask hænder regelmæssigt

At beskytte sig selv mod smitsomme virus og at holde sig rask kan være så simpelt som at vaske hænder regelmæssigt. Brug sæbe og varmt vand, gnid hænderne kraftigt i den tid det tager at synge “Happy Birthday” to gange. En håndsæbe som Dettol Håndsæbe kan anbefales.

  • Undgå syge mennesker og bliv hjemme hvis du er syg

For at holde sig rask skal man undgå tæt kontakt med folk, der er syge. Bliv hjemme mindst 24 timer efter at feberen er helt væk, hvis du er syg. Bliv hjemme fra arbejde, skole og indkøb for at beskytte andre mod at få din influenza.

  • Rør ikke ved dine øjne, næse eller mund

Hvis du rører ved fælles overflader, som dørhåndtag eller borde, kan du komme i kontakt med influenzabakterier. Disse områder er fyldt med bakterier, så husk at vaske hænder før du rører ved øjne, næse eller mund for at undgå at blive syg.

  • Sørg for at have almindelige sunde vaner

At holde sig rask under influenzasæsonen er også nemt hvis du regelmæssigt får rigelig søvn, motion, væske og nærende mad. Husk at desinficere overflader i hjemmet og på arbejdet for at dræbe influenzabakterier.