621 HEALTHY SKIN 740X400

Huden er kroppens største organ, dækker hele kroppen og opbevarer omkring 20% af kroppens vand. Den er fuld af fedtsyrer og proteiner for at holde huden sund og fugtet, og har afgørende sundhedsfunktioner, så som at beskytte os mod infektion og hjælpe med at regulere vores temperatur, så pas godt på din hud – den laver mere end du tror!

Det er noget vi ofte tager for givet, men vores hud har fire sundhedsbeskyttelsesfunktioner, der alle hjælper med at holde os sunde og beskytter os endda imod fare.

Beskyttelse

Din hud er det første forsvar mod omgivelserne og fungerer som et beskyttende lag for vores kroppe. Det er et effektivt 'naturligt filter' mod infektion og skadelige, uønskede bakterier.

Temperaturregulering

Din hud er altafgørende for at kroppen opnår den optimale temperatur 37°C, og for beskyttelse mod ekstrem varme og kulde. Når du har det varmt, udvider blodkarrene under huden sig, og kroppen sveder for at sænke din temperatur. Omvendt, når du fryser, trækker blodkarrene under huden sig sammen for at reducere blodgennemstrømningen for at opretholde din kernetemperatur ved at reducere varmetabet.

Forsvarsmekanisme

Huden samarbejder med dit immunsystem og kan genkende infektionskilder for at udløse kroppens naturlige forsvar.

Berøring og følelse

Huden er dækket af millioner af følsomme nerveender, der gør at du kan føle varme og kulde, og så du kan føle hvad der er på og mod din hud. Disse nerveender sender beskeder til din hjerne, om at beskytte kroppen mod fare, så du kan bogstaveligt talt føle dig omkring i verden.

Hvordan kan Dettol hjælpe med at holde din hud sund?

Hånd- og personlig hygiejne har en vigtig rolle i forhindringen i spredning af sygdom og infektion. Dårlig personlig hygiejne kan forårsage infektion, hudproblemer, ubehagelig lugt og bakterielle- eller andre hudinfektioner.

Huden er det første forsvar imod omgivelserne, og ved at holde huden ren og fugtet, vil barrierefunktionen forblive indtakt, og dit helbred samt din huds udseende vil blive forbedret.

Hver dag kommer dine hænder i kontakt med potentielt skadelige bakterier, lige fra under toiletbesøg, til når du bare rører ved overflader omkring dig. Som følge deraf er håndhygiejne særligt vigtig, da snavsede hænder og mangelfuld håndhygiejne er de primære årsager til spredningen af smitsomme sygdomme.

Heldigvis beskytter Dettol imod en lang række sygdomsfremkaldende bakterier, så du kan forblive rask. Gå til Vores Produkter for at se hele linjen og finde et produkt, der er rigtigt for dig.