B7A5

Rene hænder er en af de mest effektive måder at stoppe bakteriespredning og hjælpe med at undgå sygdom. Læs facts herunder og lær, hvorfor det er vigtigt, at vaske dine hænder regelmæssigt.

 

  • Bakterier er overalt. Den indlysende skurk her er badeværelset, men der er også andre steder med bakterier, der er mindre åbenlyse. Børn udsættes for bakterier ved at røre dørhåndtag og fra fællesarealer som computere og læsekroge.
  • Bakterier er stærke. Bakterier kan overleve på enhver overflade du rører i over to timer.
  • Bakterier spredes nemt. Børn udsættes for mange bakterier ved at dele legetøj og mad og ved at røre almindelige ting som dørhåndtag og vandfontæner.
  • Nys spreder tusinder af små bakteriedråber og patogen ud i luften. Lær børn at nyse ind i fordybningen ved deres albue eller en serviet i stedet for i deres hænder. Håndvask er den første forsvarsmekanisme mod risikoen for sygdom. Børn rører regelmæssigt deres ansigter, efter deres hænder har været i kontakt med bakterier fra legetøj og mad. Børn, der vasker deres hænder med Dettol No-Touch Håndsæbe efter de har spist og leget, vil dræbe bakterier og reducere risikoen for sygdom.

 

Det siges, at håndvask er den mest effektive måde at stoppe spredning af sygdom på i hele verden. Lær dine børn hvorfor det er vigtigt, at vaske hænder og hjælpe med at holde din familie sund.