Clenaing Preventing Mould And Mildew In The Bathroom

Badeværelsesrengøring kan virke som en uovervindelig kamp, men det behøver ikke være en overvældende opgave. Vi har samlet en række hurtige og nemme tips til at hjælpe med at holde dit badeværelse rent og hygiejnisk, lige meget hvor travlt din familie er. 

Tip 1: Desinficerende vådservietter
For hurtig og bekvem rengøring, gør Dettol Power & Pure Universal Cleaning Wipes til din bedste ven på badeværelset. Vores rengøringsvådservietter kan bruges til at tørre vasken, fliser, toiletsædet, badekarret, skraldespanden og gulvet, og de dræber 99,9% af bakterier, når de bliver brugt som anvist. De hjælper med at takle bakterier, såvel som plettet, så der ikke er brug for flere forskellige rengøringsmidler. Hav en palle med disponible desinficerende vådservietter på badeværelse for hurtig og nem rengøring. Aftørring af områder med skidt og snavs regelmæssigt vil kun tage dig få minutter og spare dig for en masse tid, når det kommer til at hovedrengøre badeværelset.

Tip 2: Sådan takler du toilettet
Hvis du lader toiletsædet være oppe mens du skylder, kan bakterierne sprede sig I hele badeværelset (selv til din tandbørste), så slå altid sædet ned før du trækker ud. Du skal rengøre toilettet ugentligt med rengøringsmiddel og toiletbørsten og vask toiletsædet, låget og skyl-knappen med en disponibel vådserviet – og smid den i skraldespanden efterfølgende. [i]

Tip 3: brusebad og karbad
Det er en god ide at åbne vinduet og lade udluftningen køre, men du tager bad. Det vil hjælpe med at undgå ophobning af mug og skimmel. Når du er færdig i badet, spray rengøringsmiddel på overfladerne, herunder bruserdøren, fliserne og badekarret og tør dem nemt af med en mikrofiberklud. Opfordre din familie til at gøre det samme og det vil modvirke at kalk og skimmel ophober sig og sparer dig tid i det lange løb. [i]

Tip 4: Lidt og ofte
Hvis du rengør dit badeværelse lidt og ofte, når du har et par minutter tilovers, vil det spare dig for en masse tid og kræfter I det lange løb. Hav en pakke med disponible desinficerende vådservietter under håndvasken, så du nemt kan vaske tandpasta, vandmærker eller andet spild, før det får chancen for at blive tørt og sværere at rengøre. [i] Prøv også at få mændene I familien til at tørre toiletsædet af efter besøg, så det er rent for den næste person.

Tip 5: Glem ikke dine håndklæder
Håndklæder, bademåtter og badeforhæng er perfekt grobund for bakterier, så glem ikke at vaske dem også. Prøv at vaske din bademåtte og håndklæder en gang om ugen på en varm vask (mindst 60 grader) med desinficerende vaskemiddel, hvilket hjælper med at desinficere og eliminere lugtforårsagende bakterier. Hæng altid dine håndklæder til tørre når du har brugt dem. Hvis håndklædet bliver smidt på gulvet, er det nok en god ide at smide dem i vaskemaskinen. 

Tip 6: Multitasking
At gøre lidt og ofte rent vil spare dig tid, når det kommer til at hovedrengøre dit badeværelse, men det betyder ikke at du helt kan skippe hovedrengøringen. Heldigvis er der måder, hvorpå du kan gøre hovedrengøringen mere effektiv. Start med at komme i toiletrens i toiletkummen og fokuser på et andet område mens rengøringsmidlet får lov til at arbejde i kummen. Arbejd oppefra og ned, fra væggen til fliserne og så til sidst gulvet. Vent med at rengøre vasken indtil til sidst, hvis du får brug for at vaske hænder eller skylde en klud.

Her har du det så, forhåbentlig kan du ved at inkludere disse tips til din rengøringsrutine, sparer dig selv noget tid og have et renere badeværelse i længere tid.