Healthy Home Landing 1120 340 V1

Sunde Hjem

Din guide til at skabe et hygiejnisk rent og sundt hjem

Dettol har over 80 års erfaring med beskyttelse imod bakterier, og vi brænder for at hjælpe med at holde din familie rask. Det er derfor, at vi laver produkter, der ikke blot hjælper dit med at holde dit hjem rent og frisk, men også hjælper med at beskytte din familie imod skadelige bakterier, der kan forårsage sygdom. Her er alt, hvad du har brug for at vide om sund rengøring, hygiejnehotspots i hjemmet og meget mere.

511 HOME HYGIENE HOTSPOTS 740X400

Hygiejnehotspots i hjemmet

Find ud af, hvor uønskede bakterier lurer i dit hjem, med vores hygiejne-hotspot-finder

Healthy Kitchen 740 400 V1

Sundt køkken

I de fleste familier, er køkkenet hjemmets hjerte, men det er også et hotspot for bakterier. Følg Dettols guide til et sundt og hygiejnisk køkken.

53 LIVING AND BEDROOM

Sunde opholdsstuer og soveværelser

Det siges, at vi i gennemsnit tilbringer en tredjedel af vores liv med at sove, så her er din guide til et sundt soveværelse og opholdsområde.

54 HEALTHY BATHROOM 740X400

Sundt badeværelse

Sæberester, kalkaflejringer og bakteriefyldt snavs, for ikke at glemme mug og skimmelsvamp – badeværelset kan være et tilflugtssted for bakterier. Din guide til badeværelses-hotspots og sundt badeværelse med Dettol.

56 Pets

Kæledyr

En kammerat, en familieven eller den som børnene betror sig til – kæledyr er ofte et vigtigt medlem af familien. Her er din guide og råd til sunde hjem med kæledyr.

Øverst på siden