71 MUMS PROGRAMME 740X400

Det at få en ny baby er en utroligt givende og spændende tid for nye mødre, der også medfører et enormt ansvar for plejen af denne lille guldklump. På dette tidspunkt bliver det det vigtigere end nogensinde at beskytte den lille ny mod sygdom og infektion, for når det kommer til stykket er nyfødte særligt sårbare, da deres immunsystem endnu ikke er fuldt udviklet.

Dettol har mere end 80 års erfaring med hygiejne, og en vedblivende interesse i beskyttelse af nyfødte og spædbørn mod infektion. Det er derfor, at vi hvert år rækker ud til over 8 millioner nye mødre over hele verden med hygiejneundervisning.

Vi arbejder med en række forskellige partnere, lige fra velgørende organisationer og NGO'er til sundhedspersonale som børnelæger og jordemødre samt forskellige statslige organisationer i over 40 lande over hele verden, for at kunne nå nye mødre og lære dem nogle grundlæggende, men kraftfulde, sunde hygiejnevaner, for at beskytte ikke bare deres helbred, men hele familiens. Dette er utrolig vigtigt, da der hvert år er over 800.000 børn under fem år, der dør af diarre - en sygdom, der kan forhindres ved at udøve god hygiejne.

Vores mål er at støtte nye mødre og hjælpe dem med at holde deres familier raske, og at lære dem hvordan en lille indgriben kan være enormt sundhedsfremmende og sikre beskyttelse af alle i familien.