72 SCHOOL CHILDREN 740X400

Dine skønne små krudtugler får hænderne i al slags snavs. Når du er i nærheden, kan du holde vagtsomt øge med dem, og sørge for at de vasker hænder efter at have været på toilettet eller inden de spise. Men hvad så når de er i skole? Hvordan kan du vide, at de gode vaner, du indøver, bliver fulgt?

Skolen kan være et sted, hvor bakterier nemt overføres, da her er mange børn, som kommer i kontakt med hinanden. Det er nok at bare et af disse børn ikke følger de gode vaner, for potentielt at sprede infektion til mange.

Dettol investerer i mange undervisningsprogrammer over hele verden, for at lære mindre skolebørn om sunde hygiejnevaner. Vi gør vores programmer sjove, engagerende og interaktive for børnene.

  • I 2013 mødte vi over 63 millioner børn i hele verden med vores hygiejneundervisning – håndvask med sæbe. Vi gjorde det muligt ved at stille ressourcer til rådighed for lærere, for at støtte dem i at øge fokus på gode hygiejnevaner og belønne børn, der holder deres hænder rene sammen med deres forældre.
  • I Kina var vi med til at slå to verdensrekorder, da vi arbejdede med Red Barnet og den lokale sundhedskampagnekomite i Anhui-provinsen. 2571 børn var med til at skabe en ny rekord for verdens længste håndtrykskæde. Voksne frivillige var med i legen, og 366 sundhedsfrivillige satte rekord i flest deltager i et håndvaske-arrangement.
  •  I USA arbejdede Lysol, vores amerikanske bakteriebeskyttelsesmærke, sammen med to nationale organisationer for at oprette 'Sunde Vaner'-programmet, der har til formål at undervise børn i skolealderen over hele USA.

Hos Dettol er vi passioneret og overbeviste om vigtigheden af hygiejneundervisning. Det hører til selve kernen af hvem vi er, da det hjælper med at beskytte børn mod sygdom og promovere bedre sundhed for hele familien.