8 Kids Coughing

Hvis du tilbringer hele dagen sammen med dine børn, er du højst sandsynligt blevet udsat for en masse baktierier. Det hjælper ikke, at du lærer dine børn, hvornår de savner skolen, og det kan være svært for børn at lære, når deres lærer også savner skolen. Her er nogle tips, du kan bruge i klasselokalet, når børn hoster i influenzasæsonen. Det kan være en udfordring at håndhæve alle disse regler på én gang, især når du har travlt med at undervise, men hvis du holder øje med snøftende og hostende børn, kan det hjælpe med at holde hele klassen sund året rundt.

  • Overvåg børn, der snøgter og hoster: Hold øje med andre symptomer som rødmen grundet feber eller hvis der er nogen, der har åndedrætsbesvær. Hvis det er nødvendigt, bør du sende barnet til skolesygeplejersken, så de ikke spreder bakterierne til andre.
  • Opstil og håndhæv en regel om tildækning: Hostende børn skal vænne sig til at dække deres næse og mund til, hver gang de hoster.
  • Opstil og håndhæv også en regel om rengøring: Børn der hoster ind i deres hånd, skal vaske hænder med det samme. Det virker kun, hvis der er en vask i klasselokalet, men det er en af de bedste måder at komme spredningen af bakterier i klasseværelset til livs.
  • Overvåg snøftende børn: Hvis de tørrer næsen af i hænderne eller i ærmet, skal du sørge for, at de vasker hænder og får noget papir til deres bord. Hvis du har en lille plastikpose, kan du hænge den ved deres bord eller stol og sige til dem, at brugte servietter skal derned, mens de arbejder. De kan smide posen ud i skraldespanden, når skoledagen er slut.