73 DISASTER RELIEF 740X400

Ekstremt vejr og andre begivenheder kan nogle gange ødelægge hele samfund, og de medfører nye udfordringer for disse samfund for at forblive raske når katastrofen rammer.

Disse omfatter oversvømmelse, forurening med kloakvand og vandskade osv. Alle disse problemer medfører ideelle forhold for bakterier, og nogle gange har du ikke engang det vand, du har brug for til at hjælpe med rengøringsprocessen.

Hos Dettol har vi forpligtet os til at hjælpe, når folk har mest brug for det, og det er ofte, når der opstår en katastrofe. Her er et par eksempler:

Children's Emergency Fund

Dettol, og vores moderselskab RB, har indgået et partnerskab med Red Barnet globalt for at yde hjælp til børn i katastrofetider over hele verden. I 2007 blev Children's Emergency Fund (CEF) grundlagt for at yde hurtig lokal indsats ved enhver katastrofe.

Katastofehjælpsindsatser

Når katastrofen opstår, svarer Dettol med donationer af gratis produkter, og nogle gange pengedonationer, til katastrofehjælpsarbejdet. Eksempler på dette omfatter tyfonen Haiyan i Filippinerne og tornadoen, der ramte USA i 2013.

Red Barnet er verdens førende uafhængige organisation for børn. Red Barnet arbejder i mere end 120 lande med at rede børns liv, kæmpe for børns rettigheder og med at hjælpe med at nå deres fulde potentiale, og RB og Dettol er stolte partnere af Red Barnet.