B7A4

Et rent klasseværelse er et af de første skridt mod at standse spredningen af bakterier og patogen i skoler. Læs vores Dettol tips til lærere til et rent og sundt klasseværelse.

 

1. Rengør og desinficer regelmæssigt

Desinficer bakterielle områder i klasseværelset, når skoledagen er slut. Disse steder inkluderer skriveborde, computere, blyantspidsere, læsehjørnet og alle andre steder, som eleverne opholder sig ved. Brug Power & Pure Wipes og desinficerende spray til en almen desinficering. Vådservietter er gode mod det hårdføre svineri, der kan opstå ved legeområderne

 

2. Hjælp rengøringspersonalet med rydelige rum

Sørg for at dit klasse værelse er ”klar til rengøring” ved ikke at rode og opbevare løst liggende skoleartikler. Det gør, at rengøringspersonalet kan manøvrere gennem klasselokalet og bedre rengøre problemområderne.

 

3. Opfordre børn til at vaske hænder regelmæssigt

Vær sikker på at eleverne vasker hænder og ikke kun efter toiletbesøg. Børn bør vaske deres hænder før de spiser og så ofte som muligt ved aktiviteter, hvor de er i kontakt med hinanden.

 

4. Skolematerialer lige ved hånden

Det kan være svært at få en hel klasse med børn til at vaske deres hænder regelmæssigt, derfor er det en god idé at have en håndspritbeholder tilgængelig i klasseværelset. Hvis der er en vask i klasseværelset, bør du sørge for, at der er en god sæbe ved siden af den.

 

5. Send elever hjem, hvis de er syge

Og ikke bare elever, der ikke har det så godt – overvåg klassen og hold øje med de børn, der snøfter, nyser og hoster oftere end sædvanligt.

 

Et rent klasseværelse er en af de bedste forsvarsmekanismer mod spredning af sygdom på skoler. Hold dit klasseværelse sundt og stærkt med disse bakteriemodstridende tips!