Whardrivesus740x400

Selvom Dettol begyndte med at forebygge infektioner og sygdomme på britiske hospitaler, har vores mærkes mission altid været meget større. For at kunne hjælpe med at holde folk raske, var Dettol nødt til at beskytte familier som en del af deres dagligdag i hjemmet.

Dette er vores mission for sundhed. Vores første vigtige opgave var førstehjælp, for at forhindre sår og skrammer i at blive betændte. Efterfølgende er vores mission blevet udvidet til forebyggelse af spredningen af sygdomsfremmende bakterier på hænder, vasketøj og overflader.

Vi tilbyder nu mange Dettol-produkter, der alle er designet til at beskytte familien mod uønskede bakterier og sygdomme.

Vores mærke besøger skoler hvert år, for at lære børn om vigtigheden ved at vaske hænder, for at forblive raske. Hvert år modtager millioner af nye mødre rundt omkring i verden en gratis startpakke fra os, der indeholder produkter og hygiejneinformation til at hjælpe dem med at beskytte deres babyer.

Som en del af vores mission for sundhed, arbejder vi med partnere som Save The Children for at række ud til de mødre, der har mest brug for os, i områder hvor beskyttelse mod sygdom er et spørgsmål om liv eller død.

Hvert år forpligter vi os til at gøre mere for families sundhed i hele verden.

Vi sætter pris på vores partnerskab med mødre over hele verden, der passer på deres families helbred, og vi bestræber os på at levere endnu bedre løsninger til personlig hygiejne og rengøring, der kan holde deres hjem og familier raske.

Tak fordi du er en del af vores rejse.