Dettol er stolt af at samarbejde med mange organisationer, for at kunne give dig den bedste information til at hjælpe dig med at beskytte dig selv og din familie mod infektion, og til at forblive raske. Globalt har vi adskillige samarbejder med lokale partnere, der hjælper os med at udvikle vores materialer om familiesundhed. 

Partnerskabsaktiviteter

Global Hygiene Council

Det globale hygiejneråd blev dannet i 2006 for at overvåge infektionsrisici, og reagere ved at tilbyde brugbare råd til offentligheden, for at kunne hjælpe med at forebygge spredningen af infektioner gennem god hygiejne. Rådet fokuserer på at give enkle, praktiske hygiejneråd til hjemmet og til når I er ude, og dermed hjælpe familier med at forblive hygiejnisk rene og raske.

Rådet taler om vigtigheden af god hygiejne til offentligheden, sundhedspersoner, skoler og andre grupper, for at kunne hjælpe folk til at ændre hygiejnevaner på lang sigt. Ved fortsat at give praktiske, relevante anbefalinger til at forbedre hygiejneskikke, tilstræber rådet at hjælpe offentligheden til en mere hygiejnisk fremtid. Reckitt Benckiser, skaberen af Dettol, har givet et ubegrænset legat til Hygiejnerådet siden det blev oprettet.

Rådet for Bedre Hygiejne

I Norden er Dettol stolt af at være partner med Rådet for Bedre Hygiejne.
Rådet har eksisteret siden 2008, og deres arbejde er at sikre fokus på hygiejne gennem en række arrangementer, events, undersøgelser samt små og større kampagner, der tilsammen kan skabe en forskel og en bedre hygiejne i Danmark. Læs mere på hjemmesiden